Over mij

In mijn werkzame leven zijn er al duizenden CV’s door mijn handen gegaan en al zeker honderden sollicitanten hebben bij mij aan tafel een sollicitatiegesprek gevoerd.

Daarnaast heb ik er gedurende mijn werkervaring altijd veel energie en inspiratie uit gehaald om anderen verder te helpen met hun loopbaanontwikkeling. In 2013 was het tijd om deze zaken te bundelen en ben ik De Meester HR Advies en Loopbaancoaching gestart.
Ik ben ervan overtuigd dat werk doen dat écht bij je past, waar je voldoening uit haalt en wat je energie geeft, een succesvolle match oplevert voor jou als medewerker, maar ook voor de organisatie waar je werkt. En uiteindelijk is je werkzame leven een aanzienlijke periode … maak het dan vooral zo aangenaam en prettig mogelijk en haal vooral het beste uit jezelf!

Mijn naam is Linda de Meester, Loopbaanprofessional en HR specialist.

Ik vind het inspirerend om met mensen in gesprek te gaan over hun loopbaan en vooral in staat te stellen hun unieke talenten te laten benutten.

Mijn begeleidingstrajecten hebben een energieke en praktische aanpak, gericht op het uiteindelijke doel; het maken van de volgende (en passende) loopbaanstap.
Daarnaast ben ik gefascineerd door de mogelijkheden die de social media met zich mee brengt in wervings- en sollicitatieactiviteiten en daarin adviseer ik diverse doelgroepen.

Ik ben als erkend Loopbaanprofessional opgenomen in het beroepsregister van Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en ik werk volgens de Noloc gedragscode.