CV Scan

Wil jij vaker uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek?

Zorg dan dat jouw CV doelgericht en effectief is opgesteld en oproept tot ‘die wil ik spreken’.

Hoe je dit voor elkaar krijgt, daar kan ik je bij helpen.

Een ‘CV anno nu’ is niet meer het traditionele cv zoals we het van oudsher kennen; met de standaard rijtjes en een volledige opsomming van alles wat je in het verleden hebt gedaan aan opleidingen en werkervaringen.

Uit onderzoek is gebleken dat in maximaal 9 seconden wordt besloten of jouw cv op de ‘ja’ of ‘nee’- stapel terecht komt, dus ik zorg ervoor dat jouw CV optimaal relevant en aansprekend overkomt tussen de rest van de sollicitaties.

Doe een CV Scan
Middels een CV scan (online dienstverlening) geef ik je tips en adviezen op basis van je huidige CV. Hiervoor is het wel belangrijk dat je concreet aan kunt geven naar wat voor functie je op zoek bent. Nadat je zelf de feedback hebt verwerkt en je CV hebt aangepast, hebben we nog eenmaal per e- mail een afstemmingsmoment, waarbij ik het CV opnieuw kritisch doorneem en de laatste tips geef ter verfijning en bijschaving.

Optimaliseer je CV
Om een CV optimaal op te stellen en toe te schrijven naar de functie die jij ambieert, is bovendien een uitgebreidere CV- sessie mogelijk. In een afspraak van 2 uur herschrijven we tijdens een persoonlijke afspraak jouw volledige CV, toegespitst op de volgende stap in jouw loopbaan.

Betaalbaar?
Je hebt al een online CV scan voor € 60,00 Een uitgebreide, persoonlijke CV sessie van 2 uur heeft een investering van € 120,00