Diensten

- If you havent't found your dream job yet, keep looking. Don't settle -

- Steve Jobs -

Loopbaanbegeleiding

Aan de hand van gemiddeld acht begeleidingsgesprekken doorlopen we in een loopbaantraject van drie modules de route richting jouw nieuwe baan. De volgende onderdelen komen hierin aan de orde:

Zakelijke klanten

Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van (corporate) werving & selectie en een brede HR advies- achtergrond, ligt mijn expertise als mobiliteitsadviseur en HR specialist op de volgende terreinen:

CV Scan

Wil jij vaker uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek? Zorg dan dat jouw CV doelgericht en effectief is opgesteld en oproept tot ‘die wil ik spreken’. Hoe je dit voor elkaar krijgt, daar kan ik je bij helpen.

Marijke van Beek- Leiker

Office Manager

“Linda is een enthousiaste en professionele coach, die goed met je meedenkt. Ze kijkt ook verder dan je vraag en voorziet je van nieuwe inzichten. Haar persoonlijke aanpak werkt erg prettig en heeft mij succesvol op weg geholpen naar een nieuwe baan.”

Annelies Euwema

Manager

“Door mijn werkervaring met Linda is het voor mij een uitgemaakte zaak dat haar talent voor 100% matcht met de kernopdracht van haar bedrijf. Bent u op zoek naar een professional in de wereld van loopbaancoaching en HR Advies? Ik schuif Linda graag naar voren!”

Henk Rouw

Documentaire informatieverzorger

“Toen ik vanwege de economische crisis mijn contract niet verlengd kon krijgen, heeft Linda mij een aantal adviezen gegeven, waardoor ik snel kon doorstromen naar een andere werkgever. Van haar adviezen profiteer ik nog steeds.”