Loopbaanbegeleiding

Aan de hand van gemiddeld acht begeleidingsgesprekken doorlopen we in een loopbaantraject van drie modules de route richting jouw nieuwe baan.

De volgende onderdelen komen hierin aan de orde:

Zelfinzicht

Dit onderdeel geeft antwoord op de vragen ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?’
Resultaat: Je kent je eigen sterke en minder sterke kanten, hebt zicht op je competenties en weet wat jouw unieke toegevoegde waarde is voor een (volgende) werkgever.

Arbeidsmarktoriëntatie

Welke functie en werkomgeving sluit aan bij de persoonlijke kwaliteiten en voorkeuren?
Resultaat: Je hebt jouw persoonlijke arbeidsmarkt in kaart, weet welke organisaties je graag voor wilt werken en waar ze jouw vakmanschap en expertise goed kunnen gebruiken.

Jobmarketing

Wanneer je weet wat je zoekt, waar en hoe ga je dat vinden en bereiken?
We werken aan een aansprekend en onderscheidend CV en LinkedIn- profiel, een effectieve motivatiebrief en zorgen voor de juiste netwerkvaardigheden zodat je optimaal bent voorbereid op het maken van de volgende stap in je loopbaan.
Resultaat: Het gericht kunnen veroveren van de door jou geambieerde baan!

Betaalbaar?
Een gemiddeld loopbaantraject kost € 750 (inclusief BTW). Uiteindelijk is een dergelijk traject altijd maatwerk op basis van jouw specifieke loopbaanvraag. Ook voor zakelijke klanten geldt een maatwerktarief per specifieke opdracht. Benieuwd hoe ik je kan helpen, informeer dan naar de mogelijkheden door het contactformulier te gebruiken of stuur mij een e-mail