Loopbaancoaching.

Op basis van jouw individuele situatie en loopbaanvraag, stem ik af wat er voor jou nodig is om de beoogde doelen te behalen. Hierin kunnen verschillende onderdelen aan de orde komen, los van elkaar of juist gecombineerd.

Neem contact op

Dit onderdeel geeft antwoord op de vragen ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?’ Hiermee krijg je concreter zicht op jouw sterke eigenschappen en valkuilen. Je (her)kent je talenten en weet wat jouw unieke toegevoegde waarde is voor een (volgende) werkgever.

Welke functie en werkomgeving sluiten aan bij jouw wensen en kwaliteiten? Je krijgt hiermee jouw persoonlijke arbeidsmarkt in kaart. Tevens weet je welke organisaties/ branches je interessant vindt en waar ze jouw ervaring en expertise goed kunnen gebruiken.

Wanneer je weet wat voor baan je zoekt, hoe pak je het vervolgens aan om een dergelijke functie te bemachtigen? Een effectieve arbeidsmarktbenadering is van groot belang in jouw banenzoektocht. We werken samen aan een aansprekend en onderscheidend CV en LinkedIn-profiel, een effectieve motivatiebrief en versterken jouw sollicitatievaardigheden.

Je mag het jezelf gunnen om een baan te vinden die je plezier, energie en voldoening geeft!

Neem contact op voor een vrijblijvend en informatief gesprek.

Neem contact op